Vänskap
konsten att få fler och bättre vänner
 

Fråga mig om vänskap

Har du frågor och funderingar om vänskap? Jag kan vara ditt bollplank och hjälpa dig att ta reda på svaret! Men skriv kort! Om du formulerar dig i en enda mening, så ökar oddsen för att din fråga blir bevarad!

 

Vi hörs!

/Marina

 
Kategori:
Sortering:
   [ Sök i frågor/svar ]

Antal frågor/svar: 46

 
Hem  >  Vänskapsroller   
 
Hej, Har fått svar på flera funderingar på sajten och förstår att vänskap är föränderligt och kan se ut på olika vis. Mycket mindre "hållbart" och "vara bästisar" än jag trodde och trodde det var nåt konstigt med mig som förnyar delar av min vänskapskrets vart 5-10 år. Förhoppningsvis för att jag utvecklar mig rätt mycket och mindre pga att jag inte kan behålla "livslånga" vänskaper. Men något som jag saknar, och som jag är osäker på om det är en rimlig önskan i vänskap, är att jag saknar vänner att umgås med på högtider och semester dom perioder jag är singel. Har en föreställning om att goda vänner värnar om varandra också då. Har en mycket god vän som jag träffar varje vecka och har kontakt med oftare däremellan, men sedan är det tyst på högtider och sommaren. Det gör mig besviken eftersom vi delar mycket vardag och allvarliga samtal och har gjort så i 7 år. Dock verkar det som dom viktigare tillfällena delar hon hellre med andra vänner som har mer normativa liv (barn, villa, gifta med mera). Förväntar jag mig för mycket?  (Antal visningar: 2798)
Kategorier: Vänskapsroller
Datum: 2013-06-07
  Kommentarer (8)
 
hur kan det hända att man helt plötsligt inser att man tappat alla sina vänner fast man bor kvar i samma stad som dom? vad gör att man bara tappar ett helt dussin nästan samtidigt?  (Antal visningar: 2039)
Kategorier: Vänskapsroller
Datum: 2011-02-16
  Kommentarer (0)
 
Är det OK att dissa en väninna som jag mår riktigt, riktigt dåligt av? Jag känner mig som en hemsk människa när jag ignorerar henne men jag mår så dåligt av henne! Hon äter liksom upp mig inifrån och suger ut allt det positiva ur mig. Jag orkar inte med henne! Hur ska jag göra?  (Antal visningar: 2227)
Kategorier: Vänskapsroller
Datum: 2010-09-09
  Kommentarer (1)
 
Mina vänner ser mig alltid som slarvig! Jag har faktiskt utvecklats  (Antal visningar: 1293)
Kategorier: Vänskapsroller
Datum: 2010-02-23
  Kommentarer (0)
 
Hur undviker jag att få rollen som kontorets lilla mamma?  (Antal visningar: 1692)
Kategorier: Vänskapsroller
Datum: 2010-02-23
  Kommentarer (3)
 

Sida: 1
1 
 
    RSS för frågor/svar
 
 
 
Ny fråga
* = Obligatorisk uppgift.

Ditt namn

Din e-post

* Fråga  


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
     
 
 
Senaste kommenterade frågor
 
     
 
 
Populäraste taggarna